Vellykket klubbdommerkurs for samarbeidslagene.

5. mai 2019

Rundt 25 deltagere fra samarbeidsklubbene Reinsvoll, Bøverbru og Eina var i dag samlet på Reinsvoll for klubbdommerkurs med Kim Bjeglerud og Mohammad Hafezi. Sesongen sparkes snart i gang for fult og det er et stort behov for dommere til våre kamper i aldersbestemte klasser. Kursdeltagerne fikk innføring i hvordan forberede seg til kamp, spilleregler for 3er, 5er og 7 er, og hvordan utføre dømming i praksis? I tillegg fikk de med seg nyttige råd og veiledning fra våre instruktører. Moa fortalte også litt om hvordan han startet som dommer gjennom et tilfeldig klubbdommerkurs og veien opp til der han er i dag.

Alle samarbeidsklubbene vil støtte og legge til rette for at man kan utvikle seg som dommer i fremtiden. Våre dommere Kim Bjeglerud og Christoffer Bergstuen har nå fått selskap av Mohammad Hafezi. Moa er hoveddommer i Post-Nord ligaen (2.div) og 4.dommer i OBOS (1.div). Sammen utgjør de en meget kompetent trio som vi ønsker å benytte som veiledere og mentorer for våre unge klubbdommere, samt ekstra oppfølging til de som ønsker å utvikle seg videre som kampledere. Det er i dag vanskelig å få dommere til å ta steget videre ut i krets, noe som igjen skaper en stor mangel på dommere i Indre Østland. En oppfordring til trenere, lagledere, spillere og foreldre før sesongen – Støtt klubbdommeren i 2019!