14 mar 2018
mars 14, 2018

Jubileumslotteri Reinsvoll IF Fotball

REINSVOLL IF 100 ÅR I 2018!

Idrettsforeninga vår fyller 100 år i 2018! I den forbindelse vil klubben markere jubileumsåret med flere arrangementer og markeringer i både Idrettsparken og i Reinsvoll. Det blir også utgitt en egen jubileumsbok som kommer til høsten.

Som sitt hovedbidrag til jubileet har fotballgruppa satt i gang et lotteri der hovedpremien er en Volvo V40 T2 levert av Bilia til en verdi av 357 200 kr! I tillegg kan man vinne 8 andre flotte premier fra våre lotterisponsorer som dere ser på bildet under. Overskuddet av lotteriet vil gå til utvikling for barnefotballen i Reinsvoll IF. Loddene koster 200 kr per stk og trekningen vil gjennomføres i forbindelse med seniorlagets siste seriekamp i Idrettsparken lørdag 20.oktober. Dette er noe vi gjør EN gang, så håper alle som ønsker å støtte den videre utviklingen i klubben, eller rett og slett bare har lyst på en bil, en tur til Liverpool, eller kanskje en tilhenger, kjøper lodd! Vi vil selge lodd utenfor lokale butikker, på RIF sine arrangementer, i kiosken og kanskje dukker vi opp på døra deres i løpet av sommeren også. Man kan kun kjøpe loddet direkte fra selger. Ikke Vipps før du har fått loddene.