Skidress/skiklær ⛷

27. september 2019

Pga lang leveringstid (4-6 uker). Så blir det mulighet for prøving og bestilling av klær på Sport 1 Raufoss fra førstkommende Lørdag 28.09 fremt til neste lørdag igjen 5.10, slik att klærne er på plass til sesongen kommer igang 😊⛷
Altså er det klær klare for prøving og bestillingslapp lagt ut i butikken 😊 Klær finns fra barn str 6 år og opp til voksen og klærne betales ved henting dette (info kommer da det nærmer seg). Dere ser vi har gode klubbpriser (BLÅ kolonne), men i tillegg betaler vi i skigruppa 200kr pr plagg (jakke, bukse, vest etc.. Ikke lue pannebånd) for barn (maks 400kr pr barn). Dette er eneste mulighet til å bestille klær i år, så vi må bruke muligheten nå 😊 Voksen må betale klubbpris (BLÅ kolonne)

Det er Swix Star x bukse og jakke, og Swix extreme vest det er snakk om både for junior og voksen.
Klærne er naturligvis som tidligere blå med Reinsvoll IF logo og reklame for våre sponsorer

Vi gleder oss til å se mange store og små med fine klær til vinteren…

Prisliste