Ski

Vår overordnede målsetning er å gi barn og unge et skitilbud på Reinsvoll, og være med på å holde løyper og lys i god stand. Sammen med kommunens løypemaskin og vår egen egen scooter prøver vi holde optimale løyper igjennom sesongen . Vi arrangerer også 5-6 klubbrenn hvert år. Vi har i de siste årene skiftet ut flere lysarmaturer inne på stadionområdet og skiftet ut lystrase ved skogvegen. På treninger har vi på det meste vært oppe i 80 deltagere , vi har også noen utøvere som deltar på kretsrenn. Vi har ei trenergruppe som gjør en utmerket jobb. Det nyetablerte skileikeanlegget og hinderløypa er i flittig bruk.

Under finner dere en link til facebook gruppa vår, denne siden blir oppdatert ukentlig angående treninger mm

Facebook gruppa til Reinsvoll IF Ski

14 mar 2018
mars 14, 2018