Samleside Corona perioden

OBS! TOALETTER ER KUN I REINSVOLL IDRETTSPARK -LAGLEDER/TRENER MÅ SØRGE FOR Å SETTE HOVEDINNGANG ULÅST. (2A+kort+Pin kode+A = Ulåst dør)

NFF KORONAHÅNDBOK

NFF KORONAHÅNDBOK FINNER DU HER_________________

NFF KORONAVETTKURS.

-Dette kurset er obligatorisk for alle spillere, ledere, trenere og dommere i norsk ungdoms-, junior- og breddefotball.
-RIF Fotball har oversikt over alle som har tatt kurset  og kan nekte spillere å delta i kamp om kurs ikke er gjennomført.
-For å gjennomføre dette ekurset må man ha en egen innlogging for minIdrett. Har du ikke dette fra før kan du følge veiledningen før kurset, som tar det gjennom hvordan du oppretter dette.

Dette kurset finner du ved å trykke på linken under.

KORONAVETTKURS FOR SPILLERE OVER 13 ÅR_____________

KAMPVERT RIF FOTBALL

• -Hjemmelaget ved kampvert, er ansvarlig for å ha oversikt over publikum med kontaktinfo. Dette skal føres på egen liste som legges i postkasse i kiosken.
  • -Hjemmelaget ved kampvert, er ansvarlig for at det lages tre særlige avmerkinger i tilknytning til banen, som tydelig viser, hvor trenere, innbyttere og potensielt publikum skal oppholde seg.
  • -Hjemmelaget ved kampvert, er ansvarlig for å tilrettelegge for at avstandskrav og smittevern følges under hele kampen.
  • – Alle lag skal ha en kampvert under sine kamper.
  • -Toaletter er kun i Reinsvoll Idrettshall, man må derfor sørge for at trener/lagleder får låst opp hovedinngangen til hallen og låse igjen etter kamp.
  • _________________________________________________

KONTAKTPERSONER RIF FOTBALL:

• RIF Fotball sine corona ansvarlige som kan kontaktes ved spørsmål eller ved mistanke om smitte.
    Kjersti Fremstad (Tlf: 47305713)
    Espen Syversen (Tlf: 41586868)