Team 14 Reinsvoll, Eina , Bøverbru mottok premie

27. mai 2019

Jubileumsåret 2018 er nå historie for Reinsvoll IF. Året ble feiret på mange måter gjennom arrangementer som Engaland og jubileumsmiddag på Sillongen, samt andre tiltak som jubileumsbok og eget billotteri. Jubileumsboka kan fortsatt kjøpes (info kommer) men billotteriet ble avsluttet til stor glede for en lykkelig vinner.

For at en liten klubb som Reinsvoll skal lykkes med slike små og store påfunn, er vi helt avhengig av den innsatsen som blir lagt ned blant frivillige i og utenfor klubben. Gjennom jubileumslotteriet ble det solgt 3000 lodd! Et fantastisk antall vi er meget stolte over å ha fått til. Styremedlem Tom Lunde fortjener en stor takk som alene solgte over 500 lodd!

Styret i fotballgruppa satte opp en salgskonkurranse blant lagene, med premiering til det laget som solgte flest lodd. Mona Kværndal og Kjersti Fremstad fra fotballstyret, møtte i dag opp på trening til samarbeidslaget Team14 Reinsvoll, Bøverbru, Eina og overrakte gavekort fra Bowling1 Gjøvik med bowling,pizza og brus til hele gjengen. Det var en blid og fornøyd gjeng som i tillegg til deltagelse på Norway Cup nå kan se frem mot enda flere sosiale aktiviteter i tiden fremover.

Reinsvoll IF Fotball takker alle for kjempe innsats i jubileumsåret 2018 – «Vi er kvite, vi er blå…bli mæ å heie på»