Info klubbrenn

Hvem kan delta:
Alle som ønsker kan delta på klubbrenn, enten du akkurat har fått ski på beina, eller om du er vel voksen med god erfaring.

Når er det klubbrenn i 2021?
Det er planlagt klubbrenn på følgende datoer i 2021:
Onsdag 06.januar
Søndag 17.januar
Onsdag 03.februar
Onsdag 17.februar
Onsdag 03.mars
Søndag 14.mars (Ink. avslutning med premieutdeling)

Det tas forbehold at temperaturen er over -15 samt at det er nok snø. Info vil bli lagt ut på Reinsvoll IF Skigruppe på facebook og her på hjemmesiden. Sjekk derfor opp i disse kanalene før renn om det er usikkerhet?

Løyper:
Det er delt inn i 3 løyper. En liten runde rundt fotballbanen for de minste (barnehagebarn), en litt lenger på 900m for de minste skolebarna, også en på 1,5km for dem største! Det er sett opp godt med merking, med farger og figurer som er enkel å forstå i løypa. Mer info finner under fanen «ski» har på hjemmesiden.

Påmelding:
Det er i år for første gang KUN forhåndspåmelding (pga covid-19). Dette gjøres ved å gå inn på www.eqtiming.no, for så å finne rett klubbrenn i oversikten (gå til rett dato, så ser du det med engang), så melde seg/barnet på. Påmelding åpner i god tid (ca en uke før rennet), så du har god tid til å prøve deg frem. Og påmelding stenger 1 time før rennstart! Utdeling av startnummer skjer 30.min før rennstart. Disse leveres tilbake etter hvert renn.

Søndager må påmelding være gjort innen 12.00. Utdeling av vester 12.30
Onsdager må påmeling være gjort innen 17.00. Utdeling av vester 17.30

www.eqtiming.no

Kiosk:
Kiosken er fra starten av sesongen stengt, pga covid-19! Vi klarer ikke inne i ett så lite lokale og overholde de avstandene som er pålagt, så vi velger å se an situasjonen!
Dette synes vi er veldig synd, da dette er en del av det sosiale, samt att dette er gode inntekter skigruppa nå går glipp av.
Det er vanligvis åpen kiosk før, under og litt etter rennet. Kiosken er plassert i varme og trivelige lokaler inne i idrettshallen, hvor det er fine muligheter for å få i seg varmt drikke, samt ha det sosialt!

Hva koster dette?:
Det er en fast sum på 200kr for å delta på klubbrenn. Altså det koster like mye om du deltar på ett, to eller alle 6 renn!

Premier:
Det blir premieutdeling til alle som har deltatt på det siste rennet.

Hilsen Styreleder Skigruppa

Alf Nicklas Nereng