Info fra Skigruppa

17. januar 2020

Klubbrenn 19.01 avlyst!

Etter den siste tidens mildvær, regn og vind, har skiløypene i Reinsvoll dessverre fått gjennomgå og er i dårlig forfatning!
Vi klarer da dessverre ikke å arrangere klubbrenn i helga, men kommer sterkere tilbake neste gang!
Neste renn ut er samarbeids rennet på Eina 26.01, hvor hvor Bøverbru/Ihle også er invitert!
Informasjon kommer når det nærmer seg. Dette var noe vi prøvde for første gang i fjor, og var veldig vellykket, noe som gjør att vi prøver igjen i år.
Søndag 19.1 er det kretsrennet Swixrennet på vind, som er fra barn 8 år og oppover, så da er det fult mulig å melde seg på å bli med der!

Registrer dere/barnet på Min idrett og bli med, dette er noe som bør gjøres uansett om dere bare deltar på klubbrenn eller flere renn, uansett alder.