Masseparti

Treningssted:     Reinsvoll Idrettshall
Aldersgruppe:    1. – 3. klasse
Driftes av:           Raufoss IL Turn

Masseparti 1 har fokus på treningsglede og utvikling av motoriske ferdigheter, i et trygt miljø. De får bli kjent med noe av alt det kule kroppen kan få til! Grunnlaget legges i gymnastikk og turn sies det. Dette er et supert startpunkt for alle barn, uansett hvilken idrett man måtte ønske å holde på med i fremtiden! Utøverne blir også introdusert for enkel koreografi i forbindelse med sommer og juleavslutning. De vil få mulighet til å delta på barnekretsturnstevne i Juni.

MASSEPARTI 2:

Treningssted:     Reinsvoll Idrettshall
Aldersgruppe:    4. – 5. klasse
Driftes av:           Raufoss IL Turn

Her har vi fokus på å styrke motoriske ferdigheter og bli kjent med basisøvelsene i turn. Vi jobber målrettet med trampett, airtrack, stortrampoline og stasjoner for å bevege oss mot å mestre elementer som håndstående, hjul, araber, salto, stift og flikk flakk. Det er store nivåforskjeller i denne aldersgruppen, derfor er vi opptatt av å se hver enkelt gymnast og la de utvikle seg i sitt eget tempo. Målet er ikke nødvendigvis å mestre elementene, men å legge grunnlaget for videre utvikling i et trygt og positivt miljø. De vil også bli introdusert for enkel koreografi i forbindelse med sommer og juleavslutning. De vil få mulighet til å delta ved barnekretsturnstevne i Juni.