Gymnastikk og turn

Turngruppa har ca 70 aktive turnere og 9 utdannende trenere. Turngruppa har som formål å gi barn og unge på Reinsvoll et aktivitetstilbud innen turn, for å utvikle vesentlige fysiske ferdigheter,samt gi muligheter til å konkurrere med andre barn og unge. Alle skal delta og ha det morro. Dette er et populært tilbud for barn og unge fra alderen 3-18 år, og det med stor deltagelse både fra Reinsvoll, Raufoss og andre nabogrender. Vi samarbeider også godt sammen med Raufoss Turn. Det er fordelt inn i forskjellige partier . Lekegruppe, massepartiet, rekrutt og junior. Vi deltar på ulike stevner i Oppland og Hedmark,landsbasis og i Europa gjennom Eurogym.

Under finner du linken til Facebook gruppa for Reinsvoll IF Turn og Raufoss Turn.

14 mar 2018
mars 14, 2018

Jubileumslotteri Reinsvoll IF Fotball

REINSVOLL IF 100 ÅR I 2018! Idrettsforeninga vår fyller 100 år i 2018! I den forbindelse vil klubben markere jubileumsåret med flere arrangementer og markeringer i både Idrettsparken og i Reinsvoll. Det blir også utgitt en egen jubileumsbok som kommer til høsten. Som sitt hovedbidrag til jubileet har fotballgruppa satt i gang et lotteri der.. read more →