Bli en Eidsiva Lagspiller!

STØTT REINSVOLL IF – BLI EIDSIVA LAGSPILLER I DAG!

Bli en Eidsiva Lagspiller – Trykk her

Eidsiva Energi har lansert en ny dugnad som heter lagspiller der Eidsiva gir 250kr i støtte til den klubben du velger.

Er du allerede Eidsiva kunde? Dette den enkleste dugnaden du kan delta på for ditt idrettslag, meld deg som lagspiller og 250 kr går til klubben du velger.

Er du ikke Eidsiva kunde? Vurder om du vil bytte leverandør! Eidsiva gir deg gode spot-priser, i tilegg gir Eidsiva 250 kr til den klubben du velger.

Hva er Lagspiller-avtalen?

Lagspiller er en strømavtale som gir klubben eller foreningen i ditt hjerte ekstra støtte hvert år, uten at du trenger å foreta deg eller betale noe ekstra.

Hvordan fungerer det?

Du velger hvilket lag eller hvilken forening du ønsker å støtte når du blir Lagspiller – resten fikser vi, enkelt og greit! Vi gir 250 kroner for hvert år du er kunde og er Lagspiller.

Hva koster det?

Lagspiller-avtalen følger spotprisen som gir deg billigst strøm på sikt. Du betaler ikke ekstra for bidraget til klubben din og det er ingen bindingstid men dit lag vil sette pris på hvert år du fortsetter som lagspiller

Vil du støtte Reinsvoll Idrettsforening med 250kr i året – bli en lagspiller! Alt du trenger å gjøre er å trykke på linken under og følge anvisningene. Når du skal legge til organisasjon søker du opp Reinsvoll Idrettsforening før du går videre.

Bli en Eidsiva Lagspiller – Trykk her