Banekalender

BANEKALENDER 2019

Benytt vedlagt link for oversikt over kamper og treninger i idrettsparken. Veldig viktig at endringer i kamper og treninger blir rapportert inn slik at vi holder arket mest mulig oppdatert. Innrapportering av endrede tider meldes til Espen Syversen (41586868 / e_syversen@live.no) Ved endrede tider er hver enkelt lagleder ansvarlig for å varsle motstander i god tid før kampen spilles. Kontaktinfo finnes bl.a i appen «Min fotball» som alle bør laste ned.

Info fra Kretsen: Klubben setter opp tidspunkt for hjemmekampene i Barnefotballen for de som er 12 år og yngre. Kontaktperson (Lagleder) får beskjed om tidspunkt av klubben, og gir beskjed til bortelaget. Det skal helst gis beskjed om tidspunktet 8 dager før kampen skal spilles, slik at spillere og foreldre kan få beskjed om tidspunktet for neste kamp, rett etter at kampen er ferdig. Hvis klubber og lag blir ENIGE om å organisere kampene på en annen må enn måte enn det som står i kampoppsettet, så er det i orden for kretsen. Hvis man ikke blir enige, så følges kampoppsettet.
Banekalender 2019 – Trykk her!

Grunnet gravearbeid i forbindelse med nye idrettshallen er store deler av hovedbanen stengt frem til midten av juni.